Stratégiai megállapodás az SAP Magyarországgal

Az EasyCON Tanácsadó Kft. stratégiai célkitűzésként kezeli a modern felhőalkalmazások piaci bevezetését, mind értékesítési, mind tanácsadási területeken.

Ennek a célkitűzésnek megfelelően az EasyCON Tanácsadó Kft. a magyar SAP tanácsadói szervezetek körében elsőként, már 2015-ben stratégiai partneri megállapodást kötött az SAP Magyarországgal a SuccessFactors HCM / HR felhő alkalmazások forgalmazására és bevezetésére az Európai Gazdasági Térségre vonatkozóan.
A felhő alkalmazások területén SAP Silver Partner fokozatot szereztük meg, amelynek feltétele volt az előírt értékesítési (pre-sales, sales) és tanácsadói (consultant) hivatalos vizsgák letétele a SuccessFactors modulokra.
Folyamatos munkánk eredményeként egyedülálló és naprakész SuccessFactors kompetenciákkal rendelkezünk. Fiatal és dinamikus tanácsadó munkatársainkat olyan tapasztalt (senior) szakértőink támogatják, akik közel 20 éve gyakorolják hivatásukat az SAP tradicionális HR szakterületén. Ennek a jelentős szakmai potenciálnak köszönhetően az SAP Hungary számít ránk a SuccessFactors hazai lokalizációjában is.
Az EasyCON Tanácsadó Kft. büszke arra, hogy az élmezőnyben van a forradalmi felhő megoldásokhoz kapcsolódó új ismeretek elsajátításában, és arra törekszik, hogy meghatározó szereplő legyen az SAP SuccessFactors piacon mind Magyarországon mind pedig a közép-európai régióban.