EasyCON Tanácsadó Kft.

Magunkról

Az EasyCON Kft. a waldorfi székhelyű SAP AG által fejlesztett SAP szoftver megoldások és rendszerek bevezetési piacán több mint húsz éves szakmai, tanácsadói és menedzsment tapasztalatokkal rendelkező tanácsadó és támogató vállalkozás. Célunk ügyfeleink számára magas hozzáadott értékű, minőségi szolgáltatások nyújtása - elsősorban az SAP rendszerek és megoldások területén.

>> tovább

Termékek

Ügyfeleink igényeire reagálva kifejlesztettünk olyan SAP tanácsadással kapcsolatos termékeket, amelyek az SAP rendszert illetve annak egyes funkciót segítik hatékonyabban használni, alkalmazni vagy a standard megoldást kiegészítik egy-egy speciális funkcióval.

>> tovább

Kompetenciák

Az EasyCON Kft. menedzsmentje és tanácsadói a gazdaság több területén bizonyították már szakértői hozzáértésüket.

>> tovább

eDokument megoldás

Valós idejű számlaadat-szolgáltatás NAV részére

EasyCON Kft. megoldást nyújt a kimenő számlák NAV online számla adatszolgáltatási kötelezettségéhez.

  • SAP standard megoldás
  • EasyCON saját fejlesztésű megoldás

>> tovább

Szolgáltatások

Szolgáltatási portfóliónkat a magyarországi igényeknek megfelelően, rugalmasan alakítottuk ki és folyamatosan fejlesztjük; figyelembe véve országunk törvényi sajátosságait. A minőségi szolgáltatásokat gyakorlatias bevezetési, roll-out és üzemeltetési módszertanok támogatják.

>> tovább

Aktualitások

Cégünk folyamatosan részt vesz szakmai rendezvényeken, illetve maga is rendez ügyfelei, kollégái, tanácsadók részére konferenciákat, előadásokat. Az elmúlt időszak aktualitásairól folyamatosan tájékoztatjuk partnereinket.

>> tovább