Szolgáltatások

SAP bevezetések

Cégünk számára stratégiai fontosságúak a magyarországi középvállalkozások. Tudjuk, hogy az ügyfelek célja a gyors, lehetőleg egyszerű és problémamentes informatikai projektek megvalósítása az elérhető legnagyobb ROI mellett.

>> tovább

SAP verzióváltás

Az SAP AG a rendszerét 1972 óta a több mint 120.000 ügyfél igényeinek és tapasztalatának figyelembe vételével folyamatosan továbbfejleszti. A fejlesztésekbe belekerülnek az országspecifikus törvényi követelményeknek való megfelelések is.

>> tovább

SAP roll-out támogatás

A roll-out projektek során támogatást nyújtunk külföldi partnereink ügyfeleinek az ország specifikus sajátosságok (pl. törvények vagy szabályozások) leképzésben.

>> tovább

Ügyféloldali támogatás

Ahogy az SAP szoftver egyre jobban és jobban elterjedt, a felhasználók is egyre nagyobb tapasztalattal rendelkeznek ilyen jellegű projektek megvalósításában. De mind ezek ellenére még vannak olyan esetek , ahol ügyfeleink igénylik a tanácsadói támogatást vagy egyszerűen csak az erőforrásaik kímélése érdekében vonnak be projektjeik megvalósításába.

>> tovább

SAP rendszer üzemeltetés

Egyre több nagy- és középvállalat dönt az informatika vagy annak egy részének, egyes alkalmazások üzemeltetésének kiszervezése mellett. Cégünk ilyen irányú projektekre is felkészült. Üzemeltető csapatunkkal az IT infrastruktúrától kezdve egészen az SAP moduljainak üzemeltetését felvállaljuk.

>> tovább

SAP „near shore” munkák

A nagyobb és speciális SAP projekteken gyakran merülnek fel komolyabb fejlesztési igények. Azért, hogy ügyfeleink időt és költséget takaríthassanak meg, ezeket a fejlesztési feladatokat igény szerint helyszíni munkavégzéssel vagy akár kompletten remote / távoli munkavégzéssel is felvállaljuk.

>> tovább

SAP és IT erőforrás biztosítás

Vállaljuk SAP tanácsadói- és fejlesztői- valamint igény esetén más IT erőforrások biztosítását ügyfeleink, partnereink részére időszakos vagy hosszú távú igényeik kiszolgálására.

>> tovább

Projektmenedzsment

Ügyfeleink hatékonyabb és biztonságosabb projektmegvalósítása érdekében legtapasztaltabb és legrátermettebb szenior projektvezetőinket bocsájtjuk rendelkezésükre. Projekt vezetési szolgáltatásunk célja a vállalati/intézményi programok-, illetve projektek meghatározása, ezekből a projektcélok és projekttervek levezetése.

>>tovább

Professzionális bevezetési és támogatási tanácsadás az SAP SuccessFactors moduljainak tekintetében

Az EasyCON Tanácsadó Kft. stratégiai célkitűzésként kezeli a modern felhőalkalmazások piaci bevezetését, mind értékesítési, mind tanácsadási területeken.

 

 

Ennek a célkitűzésnek megfelelően az EasyCON Tanácsadó Kft. 2015-ben stratégiai partneri megállapodást kötött az SAP Magyarországgal a SuccessFactors HCM / HR felhő alkalmazások forgalmazására és bevezetésére az Európai Gazdasági Térségre vonatkozóan, elsőként a magyar SAP tanácsadói szervezetek körében.

>> tovább

SAP HR tanácsadás - on premise és felhő alapú megoldások

Az EasyCON Kft. az SAP HR területen Magyarország egyik meghatározó szereplője. Számos nagy- és középvállalati ügyfelünk SAP HR bevezetését, majd azt követően a rendszer üzemeltetését támogatjuk.

>> tovább

SAP gyártás-tervezési és lean tanácsadás

Az EasyCON Kft. szenior tanácsadói 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a különböző gyártási, termelési modellek SAP-ban történő leképezésére, beállítására.

>> tovább

SAP BI tanácsadás

Az SAP BI megoldásai cégünk stratégiai területeihez tartozik, melyen komoly tanácsadó erőforrásokkal és tapasztatokkal rendelkezünk.

>> tovább

Vezetési tanácsadás

Cégünk számára kiemelten fontos, hogy ügyfeleink hosszú távú érdekeit figyelembe véve, velük együttműködve segítsük szolgáltatásainkkal céljaik elérését. Ennek érdekében többféle menedzsment tanácsadási és információmenedzsment tanácsadási szolgáltatást kínálunk.

>> tovább

SAP Euro konverzió

Magyarországon 2010-től komoly törvényi könnyítések jelentek meg az Euro, mint saját pénznem használatában.
Az SAP-t használó nemzetközi vállalatok könyvvezetését és riportolását egyszerűsíti és teszi hatékonyabbá a vállalati alappénzem Euróra vagy akár US dollár-ra történő átállítása. Az SAP standard eszközeit alkalmazó módszertanunkkal egyszerű, gyors megoldást nyújtunk az átállásra.

>> tovább