SAP bevezetések

Cégünk számára stratégiai fontosságúak a magyarországi középvállalkozások. Tudjuk, hogy az ügyfelek célja a gyors, lehetőleg egyszerű és problémamentes informatikai projektek megvalósítása az elérhető legnagyobb ROI mellett.

Nem csak a szlogenünket „egyszerűen – gyorsan – hatékonyan” hanem a bevezetési módszertanunkat is, mely az SAP ASAP módszertanán alapszik, ezen igényekhez igazítottuk hozzá. Így egy letisztult implementációs folyamat mentén, a minőségbiztosítási elemek betartása mellett, jutunk el az SAP rendszer sikeres produktív használatáig.
Az ASAP módszertan nagy előnye, hogy az iparági sajátosságok mentén végig vezet az ügyfelek igényeiből kiindulva a fő üzleti folyamatokon, majd ezekhez illeszti hozzá az SAP rendszer beállítási területeit. Ezeken a csomópontokon végig haladva a projekt különböző részeinek összes dokumentációját is kezeli, az előkészület, üzleti koncepcióterv, beállítások, tesztelés és éles indulás és támogatás fázisaiban.
A zöldmezős SAP bevezetések során mindig gyakorlat orientáltan dolgozunk és ehhez nagy hozzáadott érték tanácsadóink adott iparági tapasztalatai is.