SAP HR tanácsadás - on premise és felhő alapú megoldások

Az EasyCON Kft. az SAP HR területen Magyarország egyik meghatározó szereplője. Számos nagy- és középvállalati ügyfelünk SAP HR bevezetését, majd azt követően a rendszer üzemeltetését támogatjuk.

A szakterület mai kihívásai: az időgazdálkodás, a HR tervezés és a mobil megoldások bevezetése valamint az ún. felhő alapú alkalmazások használatba vétele.

A Humánerőforrás gazdálkodás (HR) a vállalati adminisztráció egyik legösszetettebb szakmai területe. Az emberi erőforrásokkal való gazdálkodás a vállalatok költségvetésének gyakran a legnagyobb tétele. A HR szakterület feladatai vannak leginkább kitéve a jogszabályok változásainak.

 

On premise megoldások

Az SAP rendszer egyik legjelentősebb modulja a HR modul, mely rendkívül széles funkcionális portfólióval támogatja a vállalatok munkáját.

Az Easycon Kft SAP HR tanácsadói szinte az SAP rendszer magyarországi megjelenésétől számítják szakmai gyakorlatukat és tapasztalataikat. Ez olyan szenioritást jelent, mely méltán emeli az Easycon Kft-t az SAP HR tanácsadás tekintetében a magyarországi piacvezető társaságok közé.

Tanácsadóink a folyamatos megbízások és szakmai kihívások következtében friss, aktuális ismeretekkel rendelkeznek, melyeket hatékonyan tudnak a megbízóink számára átadni és a kínálkozó feladatokat megoldani.

Néhány gyöngyszem a legérdekesebb feladataink közül:

  • Egy jelentős gyógyszeripari vállalat esetében biztosítjuk az üzemeltetés támogatási feladatokat, melyek szakmai érdekességét a folyamatosan felmerülő újabb fejlesztési igények eredményes és az ügyfél számára kielégítő megvalósítása jelenti.
  • Több középvállalat esetében támogattuk megbízónkat olyan SAP HR modul bevezetési projektben mely rendkívül feszes határidővel és költségkeretek között valósult meg, ugyanakkor utóbb megállapíthatóan az ügyfél teljes megelégedésére.
  • Jelentős nemzetközi nagyvállalatok is megtiszteltek minket a bizalmukkal, amikor a magyarországi leányvállalataik SAP HR bevezetésének támogatásához minket felkértek. Ezek a feladatok széles kitekintést biztosítanak a számunkra a nemzetközi gyakorlatban és elvárásokban, melyeknek meg kell tudni felelni.

 

Felhő alapú megoldások

Az utóbbi évek újdonságaként értékelhetjük a felhő alapú megoldások térhódítását. Természetesen ez a tendencia érinti a HR szakterületet is. Az SAP termékek között megtalálhatjuk a megfelelő megoldást a Successfactors funkcionalitásában.

A Successfactors megoldások támogatása ún. certificatio-hoz kötött a tanácsadók részéről. Ilyen certificatio-kkal több tanácsadónk is rendelkezik, így ő alkalmasak és képesek is arra, hogy az ügyfeleinket bevezessék a felhő alapú Successfactors megoldások használatába. A két legkiemelkedőbb certificatio ezek közül a következő:

  • SAP SuccessFactors Employee Central: Az Employee Central komponens biztosítja a hagyományos értelemben vett személyügyi nyilvántartást. Fontos alapját képezi a további szakterületi komponenseknek (amennyiben nem alkalmazunk on premise rendszer kapcsolatot)
  • SAP SuccessFactors Recruiting: A jelen munkaerőpiaci helyzetben különös jelentősége van a munkaerő biztosításának, vagyis a toborzásnak. A Recruiting komponens a toborzási feladatokat támogatja.